×
Deze maand uitgelicht: De Triggers!
20% korting
Op Ma t/m Vr
met de code:
Trigger 06-24 Direct boeken

Uitjes in Enschede

Een zeer groot aanbod qua Uitjes!

 

Over Enschede:

Uitjes in Enschede: Deze vroegere textielstad is de grootste stad van Overijssel. Tegenwoordig staat de stad bekend als studentenstad, en is het de thuisbasis van de Grolsch brouwerijen. Veel mooie oude panden van de textielindustrie zijn omgetoverd tot woningen of museum. De binnenstad is bruisend en levendig. Op de rand van de stad bevindt zich landgoed Drienerlo. Hier staan onder andere de Grolsch Veste (thuisstadion FC Twente) en de Technische Universiteit.

 

 

 

Unieke Uitjes in en rond Enschede:

Unieke Uitjes biedt zeer veel activiteiten, arrangementen en uitjes in Enschede aan. Waarbij de mooie monumenten in Enschede fantastisch zijn om langs te rijden, net als het schitterende buitengebied. Wij hebben verschillende leuke vervoersmiddelen. TukTuk’s, Solexen, Tandems, Fietstreinen, Triggers en onze nieuwste aanwinst: onze E-Choppers! Al deze prachtige vervoersmiddelen zijn zeer geschikt om de omgeving van Enschede te verkennen. Tevens biedt Unieke Uitjes diverse arrangementen en spelshows aan, zoals schieten met 5 wapensoorten, jongens tegen de meisjes, Pub Quiz , lasergamen en een Casino Avond.

 

Kortom: kijk ook even op de Welkomstpagina van Unieke Uitjes voor alle activiteiten. Wij denken graag met je mee, dus neem gerust contact op om te overleggen welk arrangement het beste bij jouw wensen past.

 

 

Tot ziens bij Unieke Uitjes!

Bekijk alle uitjes Bekijk de prijzen