×
Wij vieren de lente,
jij ook?
10% korting
op alle wateractiviteiten
met de code:
Lente2024 Direct boeken

Buksschieten

Prijzen:

DuurPrijs per persoonMinimaal aantalWaar
1 tot 1,5 uur€ 15.0011 personenUnieke Uitjes Laren of Borculo

 

Goedkoop buksschieten in de achterhoek

Schieten met luchtdrukwapens

 

Wie is de nieuwe James Bond?

 

Wie is de beste schutter? Ga eens buks- of luchtdrukgeweer schieten als groepsuitje. Binnen dit programma organiseren wij een toernooi buksschieten. Veiligheid staat voorop en je krijgt uiteraard professionele begeleiding.

 

Wij hebben een schietwand met veel kogelbakken. Je hoeft dus niet lang te wachten voordat je aan de beurt bent en we schieten met topmaterialen.

 

Na een ontvangst (optioneel met koffie/thee en gebak of cake) ga je naar onze activiteitenhal. In de activiteitenhal wordt uitleg gegeven over het geweer. De groep wordt willekeurig ingedeeld in teams. Na de uitleg van onze schietinstructeur wordt er in teamverband zoveel mogelijk punten bij elkaar geschoten. Ook wordt er individueel geschoten. Uiteindelijk kan er maar 1 de beste zijn. Er wordt geschoten met luchtdrukgeweren van Duitse makelij op verschillende doelen.

 

Wil je naast luchtbuksen ook nog met andere wapens schieten? Kijk dan eens naar ons scherpschutters arrangement. Dan schiet je met wel 5 verschillende wapensoorten! Bij dit arrangement zit ook een lekker verfrissend drankje tijdens de pauze inbegrepen.

 

Buksschieten

Lees meer

Buksschieten

  • € 15.00 per persoon
  • Minimaal 11 personen
  • Duur 1 tot 1,5 uur