×
Deze maand uitgelicht: Onze unieke E-Step!
20% korting
Op Ma t/m Vr
met de code:
E-Step 05-24 Direct boeken

E-Chopper huren

Een E-Chopper huren in de Achterhoek? Dit doe je natuurlijk bij Unieke Uitjes! Er is niets leuker dan een mooie tocht maken met de chopper door de Achterhoek of Twente. Je kunt een E-Chopper huren in de omgeving Deventer, Laren, Lochem, Harfsen, Vorden, Bathmen, Zutphen, Holten, etc. Met de E-chopper kun je de mooie Achterhoek gaan verkennen. Dit is al mogelijk vanaf 1 persoon.

 

Een E-Chopper huren met een grotere groep om zo de Achterhoek te verkennen? Ook dat is geen probleem. We hebben er een heleboel beschikbaar en de E-Choppers huren gaat al vanaf € 30.00 per persoon. Dit is inclusief een haarnetje en helm want die zijn wel verplicht. Ook krijg je er een route bij zodat je er zeker van kunt zijn dat je de mooiste plekjes van de Achterhoek zult ontdekken waarbij een tussenstop voor een picknick of een mooi terrasje niet mag ontbreken!

Deze route krijg je mee op papier maar kun je ook eenvoudig in je telefoon zetten. De E-Choppers zijn uitgerust met telefoonhouders zodat het navigeren heerlijk simpel en zorgeloos is. Onze E-Choppers gaan ongeveer 30 km/uur.

 

Prijzen E-Chopper huren

DuurPrijsBijzonderheden
2 uur€ 30.00Inclusief route. Maximale actieradius 26 kilometer voor 2 uur.
3 uur€ 35.00Inclusief route. Maximale actieradius 32 kilometer voor 3 uur.

 

Deze prijzen gelden bij vertrek vanaf Unieke Uitjes Laren (Deventerweg 67C) of Borculo (Hambroekweg 8). U kunt ook een E-Chopper huren op een andere locatie. Dat kan al vanaf € 55.00 per E-Chopper, inclusief transport.

 

Leuk als toevoeging: De AchterhoekGame

Test je kennis over de Achterhoek en leer leuke nieuwe feitjes over Laren en omgeving. Deze puzzeltocht is geschikt voor jong en oud en perfect in combinatie met onze vervoersmiddelen.
Het groepje met de meeste goede antwoorden kan de code van de kluis ontcijferen en gaat er met een Uniek Achterhoeks souvenirtje vandoor!

Prijs: € 4.50 per persoon.

 

Belangrijk:

  • Rijbewijs verplicht (Auto, scooter/brommer of motor)
  • Maximale actieradius 35 kilometer
  • Draagkracht tot ongeveer 120 kg

 

Lekker met z’n tweetjes op pad?

Waar het bij de E-Chopper ontbreekt aan ruimte en draagkracht voor 2 personen is dit bij een E-Scooter geen probleem! Bij de E-scooter is het mogelijk om comfortabel met 2 personen op 1 scooter te rijden. Dus wil je lekker toeren met 2 personen op 1 tweewieler? Of wil je lekker de hele dag toeren met maar liefst 65km Actieradius? Klik dan hier om een E-scooter te huren.

 

 

E-scooter van Unieke Uitjes

 

 

Transportmiddel solex huren

Lees meer

E-Chopper

  • Vanaf € 30.00 per persoon
  • Duur vanaf 2 uur
  • Inclusief route
  • Helm en rijbewijs verplicht