×
Wij vieren de lente,
jij ook?
10% korting
op alle wateractiviteiten
met de code:
Lente2024 Direct boeken

Uitjes in Bussloo

Activiteiten en uitjes in Bussloo.

 

Over Bussloo:

Binnen de stedendriehoek Apeldoorn, Deventer en Zutphen vindt je één van de meest veelzijdige recreatiegebieden van Nederland: Bussloo. Diverse zandstranden, ruime ligweiden én vele voorzieningen maken Bussloo tot de ideale plek voor een dagje uit. Jouw kinderen vermaken zich uitstekend op het strand en bij de verschillende speeltoestellen, vooral bij het kinderstrand van de Withagen of bij de Robberskamp. Bij de diverse kiosken kunt je terecht voor een heerlijke snack tussendoor. Ook vindt je op Bussloo een aantal restaurants en natuurlijk hotel Thermen Bussloo.

Recreatiegebied Bussloo ligt dicht bij de A1. Het park is 365 dagen per jaar toegankelijk van zonsopgang tot zonsondergang. De toegang tot het recreatiegebied is gratis. Indien je met de auto komt, betaal je alleen parkeergeld.

 

Activiteiten en uitjes in Bussloo verzorgd door Unieke Uitjes

Unieke Uitjes in en rond Bussloo:

Unieke Uitjes combineert alle mogelijkheden van Bussloo met haar eigen uitjes, zo kun je dus genieten van een leuke dag vol met gezellige activiteiten. Uiteraard hoort daar het kanovaren, Suppen of Kajakken bij. Je kunt leuk varen op de recreatieplas. Maar denk ook aan een leuke tocht met onze Tuktuks of Solexen door het mooie recreatiegebied. Verder lenen de grote zonnige weiden van Bussloo zich ook uitstekend voor een zeskamp of boog- en handboogschieten, en tal van andere activiteiten. En wist je dat wij ook elektrische fietsen verhuren en elektrische Scooters (ook wel E-Choppers genaamd)?

Wil je na een activiteit of een dag vol plezier even lekker bijkomen met een hapje of een drankje? Bezoek dan eens Hof van Bussloo. Dit gezellige restaurant is uiteraard ook zeer geschikt als locatie voor onze binnen activiteiten, zoals onze uitdagende pubquiz.

Wil je de scherpste prijs? Vertrek dan vanaf Unieke Uitjes. Onze hoofdvestiging zit in Laren Gld. Dit is 21km van Bussloo vandaan.

Wij bieden de volgende vervoersmiddelen aan:

 

Bovendien biedt Unieke Uitjes ook diverse spelshows, of andere activiteiten aan zoals:

 

 

Kijk voor inspiratie over alle mogelijkheden op onze welkomstpagina, of neem contact met ons op om te overleggen.

Tot ziens bij Unieke Uitjes!

Bekijk alle uitjes Bekijk de prijzen