×
Deze maand uitgelicht: Onze unieke E-Step!
20% korting
Op Ma t/m Vr
met de code:
E-Step 05-24 Direct boeken

Grote Zeskamp

De leukste Zeskamp van de Achterhoek.

Activiteitprijs p.p.Minimaal aantal
Zeskamp€ 15.7520 personen

Basisprijs voor een Zeskamp op een van onze locaties (Deventerweg 67C, Laren GLD of Hambroekweg 8, Borculo).

Indien gewenst kunnen wij de Zeskamp ook verzorgen op elke gewenste locatie. Hiervoor worden transportkosten in rekening gebracht op basis van reistijd en afstand van onze locatie.

 

Over het spel:

Het spel waarbij een aantal teams het tegen elkaar opnemen tijdens 6 verschillende spelonderdelen. Wij hebben de spectaculairste onderdelen voor jou geselecteerd (waaronder onze stormbaan van 40m²). Buiten de aangeboden Outdoor Zeskamp beschikken wij ook over een Indoor Zeskamp die binnen georganiseerd wordt. Klik hier voor meer informatie over de indoor Zeskamp!

 

Speluitleg

De deelnemers worden in teams verdeeld en beginnen met het eerste spel. Zodra alle teams het eerste onderdeel hebben gespeeld, worden de punten aan ieder team toegekend. Dan gaan we rouleren en zo spelen verschillende teams verschillende spellen tegelijkertijd. Een leuk onderdeel van het spel is de ‘Joker’ die elk team mag inzetten op één spelonderdeel van hun keuze. Op dat spelonderdeel tellen de punten die dat team dan haalt dubbel.

 

Uw wensen:

Voor de complete organisatie en verzorging van jouw zeskamp of het huren van een of meerdere spelonderdelen kun je bij Unieke Uitjes terecht. Wij regelen alles voor jou. Van het opzetten van de stellages tot de prijsuitreiking, en uitleg van de activiteiten. Het programma bestaat altijd uit 6 verschillende activiteiten waarbij samenwerking, snelheid, precisie en handigheid van belang zijn. Wij hebben keuze uit heel veel spellen, zie hieronder.

 

Stormloopbaan inclusief bij onze Zeskamp!

 

 

Het Winnende Team:

Uiteraard is er aan het eind van het programma de bekendmaking van de score! Voor het winnende team hebben we een klein prijsje.

 

 

 

SpelnaamSpeluitleg
Reuze Twister (5 bij 5 meter)Met meerdere teams tegelijk op het Twisterveld. De laatste die blijft staan wint.
StormbaanOpblaasbare stormbaan van 4 bij 10 meter. Grote Eyecatcher.
Limbo dansen (grote inflatable stellage):De stok wordt steeds lager gehangen tussen de grote palmbomen. Het team dat het laagste komt wint. (Elke score wordt opgeteld van elk teamlid)
Springslangen 4 persoons4 persoons-skippybal waarmee je een parcours springt. Team tegen team. (Race)
Kinderboogschieten (pijlen met rubber veiligheidsballen als punt).Boogschieten. (Veilige pijlen). Het beste team wint.
Straatgolf (doelen schieten met zachte bal).Vanachter een lijn schiet elk team een aantal ballen op een object/doel. Degenen die het meeste raken krijgen de meeste punten.
StokgooienDoor met een stok op genummerde cijfers te gooien dienen de teams zo snel mogelijk een bepaalde score te halen.
WaterdragenBij het spel Waterdragen moeten de deelnemers een beker zo stabiel mogelijk proberen te houden boven hun hoofd. Wie het minste uit de beker morst en het snelst de afgesproken afstand loopt, wint het spel.
BlaaspijpschietenSchiet met een professionele blaaspijp op een bulls-Eye. Team met de meeste punten wint.
FunslangenVorm met je teamleden een lopende band in de slang en loop een parcours af.
Vliegende tapijtenJe mag niet van het tapijt af, maar je mag wel samenwerken en erop springen.
BloklopenLoop een parcours met blokvoeten.
GootbalVerplaats de bal op een soort ski. Valt hij er af? Dan moet je opnieuw beginnen.
Reuze-ski’sLoopski’s waarbij je met zijn zessen tegelijk moet voortbewegen. Teamwork!
ReuzebalOm mee te rollen (om bijvoorbeeld kegels om te rollen, of om met een team rollend een parcours met of zonder hindernissen af te leggen), te voetballen, om op te klimmen of om er op te staan om zo een parcours af te leggen
DiscgolfestafetteDit spel draait om zoveel mogelijk frisbees in de mand te krijgen.

 

 

 

 

 

 

Lees meer

Grote zeskamp

  • € 15.75 per persoon
  • Minimaal 20 personen
  • Overige locaties in overleg en tegen betaling transportkosten