×
Deze maand uitgelicht: Onze unieke E-Step!
20% korting
Op Ma t/m Vr
met de code:
E-Step 05-24 Direct boeken

Activiteiten en uitjes in Twente

Activiteiten en uitjes in Twente

Activiteiten en uitjes in Twente kunnen uiteraard niet missen bij Unieke Uitjes. De regio Twente bestaat uit 14 verschillende Overijsselse gemeenten waarin in totaal ongeveer 626.000 mensen wonen. Hoewel de naam en de eigen cultuur van de streek veel ouder is, is de regio Twente in 1994 opgericht. Het behoort tot een van de zeven Nederlandse stadsregio’s en heeft zowel bezoeker als inwoner veel te bieden.
Naast de grote steden zoals Almelo, Hengelo en Enschede kent Twente ook een prachtige omgeving vol natuurgebieden, rivieren en bossen.

 

 

Wat bieden wij in de regio Twente?

Wij bieden diverse uitjes en activiteiten aan in Twente. Ook een kanotocht in de regio Twente is geen probleem. Voor goede peddelplekken en de mooiste vaarroutes kun je op de website van Kanoverhuur Oost terecht voor meer informatie. Verder kun je Twente verkennen op een van onze vele vervoersmiddelen. Dit zal jouw toch door de mooie regio een stuk leuker maken. De vervoersmiddelen die wij in Twente bieden:

 

Spelshows

Tevens kunnen wij in Twente diverse spelshows, uiteraard onder de leiding van een professionele begeleider, aanbieden. De volgende spelshows worden door ons in de regio Twente aangeboden:

Deze spelshows zullen ongetwijfeld voor een onvergetelijke dag zorgen.

 

Schieten

Ook in Twente kan er geschoten worden met onze diverse wapens. Dit kan uiteraard alleen op een veilige plaats. Wij hebben diverse wapensoorten waaronder:

  • Handboog
  • Kruisboog
  • Blaaspijp
  • Buks
  • Luchtdrukpistool
  • Lasergamen

Wij bieden tevens een arrangement waarbij met 5 verschillende wapensoorten geschoten kan worden. Alles over dit arrangement kan gevonden worden op deze pagina.

 

Uitjes in Twente

 

 

Bekijk alle uitjes Bekijk de prijzen