×
Deze maand uitgelicht: De Triggers!
20% korting
Op Ma t/m Vr
met de code:
Trigger 06-24 Direct boeken

Afdelingsuitjes

De leukste afdelingsuitjes in de regio!

Bent jij met jouw team of afdeling op zoek naar een betaalbaar uitje? Wij helpen je graag. Laat je inspireren en neem een kijkje naar onze vele speciale op maat gemaakte programma’s voor de leukste afdelingsuitjes. Een echt origineel afdelingsuitje organiseer je natuurlijk bij Unieke Uitjes. Elk jaargetijde (dus ook in de winter) hebben wij verschillende leuke binnen en buitenactiviteiten voor jouw bedrijfs- of afdelingsuitje. Kies uit onze vele activiteiten welke wij kunnen aanbieden op verschillende locaties. Denk bijvoorbeeld aan een vervoersmiddel zoals een Chopper, Tandem of TukTuk of kies voor een (indoor) zeskamp of spelshow, alles is mogelijk!

 

 

Ideeën afdelingsuitje

Helemaal in thema wordt het gegarandeerd een dag vol actie en plezier voor de hele groep. Neem het in teams of individueel tegen elkaar op en maak er een felle competitie van. Teambuilding staat centraal tijdens al onze bedrijfs- en afdelingsuitjes. De faciliteiten bieden mogelijkheden voor kleinere, maar ook zeer grote groepen. Wij bieden jou altijd het beste afdelingsuitje tegen de beste prijs!

 

 

Het afdelingsuitje kan beginnen!

Ons enthousiaste instructeursteam zorgt de gehele dag voor persoonlijke begeleiding. Zij zorgen ervoor dat er op deze dag niets ontbreekt. Daarnaast zijn er altijd vele opties & uitbreidingen mogelijk om jouw afdelingsuitje helemaal compleet te maken. Van TukTuk rijden tot Pubquiz, alles is mogelijk. Laat je verrassen op onze site!

Van kanoën tot een Pubquiz. Wij hebben actieve en informatieve uitjes.

Bekijk alle uitjes Bekijk de prijzen