×
Deze maand uitgelicht: De Triggers!
20% korting
Op Ma t/m Vr
met de code:
Trigger 06-24 Direct boeken

Davo bieren

Davo Bieren Stadsbrouwerij & Proeflokaal, te combineren met Unieke Uitjes.

De stadsbrouwerij is het adres in Deventer voor de lekkerste bieren, een hapje eten, rondleidingen en proeverijen. In een oud industrieel pand met een sfeervolle inrichting kun je zien hoe bier gemaakt wordt, een praatje maken met de brouwers en de bieren proeven in het gezellige proeflokaal. Als de zon schijnt zoek je een plekje op het grote terras achter de brouwerij. Bij de brouwerij vind je ook de DAVO Shop. Hier haal je even snel de Thirst Aid Kit, een 4-pack DAVO bieren. Kortom een plek om naartoe te gaan met familie, vrienden of collega’s.

Activiteiten en uitjes in combinatie met Davo Bieren

Het is superleuk om vóór een bezoek aan de stadsbrouwerij eerst een activiteit met z’n allen te ondernemen. Unieke Uitjes biedt tal van mogelijkheden om er samen een onvergetelijke dag van te maken.

Wil jij jouw bezoek aan Davo combineren met een leuke solex, Chopper of tuk tuk tocht? Of anders een zeskamp, potje lasergamen of een rondje klootschieten? Dat kan. Kijk voor vele mogelijkheden op de pagina’s “Alle Uitjes” en “Arrangementen”. Ook als je andere wensen hebt of diverse uitjes wilt combineren is er veel mogelijk.

 

Neem contact met ons op, wij organiseren graag een dag vol activiteiten samen met jou.

Tot ziens bij Unieke Uitjes!

Davo bieren in combinatie met Unieke Uitjes

Bekijk alle uitjes Bekijk de prijzen