×
Deze maand uitgelicht: Onze unieke E-Step!
20% korting
Op Ma t/m Vr
met de code:
E-Step 05-24 Direct boeken

De Jongens VS De Meisjes

Prijzen:

DuurMaximaal aantalPrijs p.p.Minimum aantalwaar
2 uurGeen maximum€ 15.7518 personenOveral mogelijk

 

Wij hebben prachtige locaties beschikbaar in Laren GLD (Deventerweg 67C) of Borculo (Hambroekweg 8) waar je dit leuke spel kunt komen spelen. Op deze locaties kunnen wij ook verschillende catering opties aanbieden om jouw uitje helemaal compleet te maken! Denk bijvoorbeeld aan een lekker kopje koffie of thee met een ambachtelijk gebakje van onze lokale patissier. Maar ook compleet verzorgde barbecues, (lunch)buffetten en drankarrangementen behoren tot de mogelijkheden! Klik hier voor meer informatie.

 

Wij kunnen het plezier van de Jongens VS de Meisjes natuurlijk ook naar jou toe brengen! Deze leuke activiteit kan overal plaatsvinden. Wij zorgen voor alle materialen en een enthousiaste spelbegeleider, jij hoeft alleen maar te genieten van dit Unieke Uitje! Voor boekingen op locatie worden transportkosten berekend op basis van reistijd en afstand vanaf onze locatie in Laren GLD.

 

 

Jongens vs de meisjes

 

 

De Jongens tegen de Meisjes is de ultieme strijd tussen de seksen. Doe je best om bij deze quiz het andere geslacht de loef af te steken.

Door de juiste inschattingen te maken, de vragen goed te beantwoorden en gekke opdrachten uit te voeren, win je de ultieme hoofdprijs!

Gaan we dan toch eindelijk eens even die vrouwen een toontje lager laten zingen, of gaan we die macho´s laten zien wie echt de sterkste is?

 

Onze geheel neutrale presentator praat de hele show aan elkaar op een humoristische manier. De grappigste en meest onthullende vragen zijn de leukste! Nu gaat het er echt om.

Alles draait om inzicht en kennis van zaken over het andere geslacht!

 

Goed gokken (of veel kennis hebben) en op de juiste momenten de juiste dingen doen. Dat is waar het tijdens dit waanzinnig gezellige spelprogramma om draait!

 

Inclusief:

  • Goedlachse presentator of presentatrice
  • Feestelijke spelattributen en alle benodigde materialen
  • Hilarische vragen en spelrondes
  • Prachtige prijs voor het winnende team
  • Te boeken op uw gewenste dag, tijdstip en locatie!

 

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit uitje? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

 

Jongens vs de meisjes

Lees meer

Jongens VS meisjes

  • Vanaf € 15.75 per persoon
  • Minimaal 18 personen
  • Duur 2 uur