×
Wij vieren de lente,
jij ook?
10% korting
op alle wateractiviteiten
met de code:
Lente2024 Direct boeken

Houten luxe XXL spellenpakket

Wanneer: hele jaar

Prijs:  € 195,- (incl. BTW)

Maximaal aantal personen Geen maximum aantal

Duur: daghuur

Transport: zelf ophalen en retourneren

Indoor Zeskamp bij Unieke Uitjes

Wij bieden je een compleet concept om van elk feest een waar spektakel te maken waarbij gegarandeerd iedereen (ongeacht leeftijd), inclusief  jijzelf, zich kostelijk kunnen vermaken.

 

Een leuke Indoor activiteit, ideaal voor in de winter, maar ook prima geschikt om buiten te staan. De gehele zeskamp spelen bij jou in de woonkamer, achtertuin, stamkroeg of verenigingsgebouw? Geen probleem natuurlijk! Het spel waarbij een aantal teams het tegen elkaar opnemen tijdens 6 verschillende spelonderdelen. Alle spellen hebben wij in meervoud en wij hebben een keuze uit meer dan 10 verschillende spelsoorten.

Airhockey variant samen met een goedkope zeskamp

De Keuzes:

 

Bierpul schuiven:

Bij bierpul schuiven nemen 2 teams het tegen elkaar op. De bedoeling is om de bierpul in het juiste vak te schuiven van onze 5 meter lange bierschuif baan. Let op dat ze niet over de rand geschoven worden want dan verdien je geen punten!

 

Klompvangen:

Probeer zo veel mogelijk stokken te vangen door middel van een snel reflex. De groep die de meeste stokken heeft gevangen mag zich de winnaar van dit spel noemen. Ook beschikken wij over “Klompvangen”.

 

Reuze ringwerpen:

Ringwerpen is echt iets voor mensen met een goede hand/oog coördinatie. En je zult zien dat het veel moeilijker is dan het lijkt.

 

Reuze pizza:

Een spel dat wordt gespeeld met twee spelers van elk team. Balanceer de schijven op een reuze pizza. Schuiven de stenen eraf na jouw zet? Dan heb je verloren. Werk dus goed samen om zoveel mogelijk punten te winnen.

 

Schijfrol baan/ Wielrollen:

Rol de houten schijf in het juiste vak en haal hiermee zoveel mogelijk punten naar binnen voor jouw team!

 

Airhockey:

Bij ons wordt het spel gespeeld in 2 tegen 2 per tafel, dit maakt het spel nog veel sneller en spannender. Airhockey heeft, anders dan de naam doet vermoeden, niets te maken met de hockeysport zoals die op het veld wordt gespeeld.  Het is een spel dat bestaat uit een tafel, een puck en 4 pods (houten handgrepen) waarmee de puck in de goal geslagen moet worden. Voor 4 personen.

 

 

Bibberspiralen:

2 exact dezelfde spiralen. Tegelijkertijd starten, degene met de meest vaste hand wint de wedstrijd en raak je de rand? Dan krijg je minpunten.

 

Paardenrace:

Wie lukt het om het paard als eerst naar de finish te krijgen? Doe je te wild valt het paard om en tellen de punten waar het paard van de baan ging. Maar ga je te langzaam, dan word je 2e.

 

Trekbiljart:

Leg de stokken tegen elkaar aan en leg de bal achter in de bak op de stokken. Door beide stokken naar buiten te bewegen, zal de bal naar voren rollen en probeer deze zo ver mogelijk te laten rollen. Laat de bal, als hij terug begint te rollen, in een hole glijden. Degene die het verst komt wint

 

Blok stapelen (meer ruimte voor nodig):

2 teams tegen elkaar. 6 man tegelijk. Stapel de blokken middels een touwconstructie op elkaar. Het team dat het hoogst kan stapelen wint de uitdaging. Super uitdagend en zeer leuk om te doen en om naar te kijken.

 

 

 

Extra informatie:

Stroom:                       niet nodig

Transportmaat:            7m2

Gewicht:                      >200 kg (betreft wel in losse onderdelen, dus te doen)

Op- en afbouw             Deze attractie kun je zelf opbouwen

Begeleiding                  Je kunt deze spellen zelf begeleiden (meerderjarig toezicht)

Lees meer

Houten luxe XXL Spellepakket

  • Losse verhuur €195,-
  • Duur daghuur.