×
Deze maand uitgelicht: De Triggers!
20% korting
Op Ma t/m Vr
met de code:
Trigger 06-24 Direct boeken

Houten luxe XXL spellenpakket

Wij bieden je een compleet concept om van elk feest een waar spektakel te maken waarbij gegarandeerd iedereen (ongeacht leeftijd), inclusief  jijzelf, zich kostelijk kunnen vermaken. Huur het Houten Spellenpakket XXL! Kies zes spellen uit ons uitgebreide assortiment aan oud Hollandse, houten spellen.

 

Een leuke Indoor activiteit, ideaal voor in de winter, maar ook prima geschikt om buiten te staan (bij mooi weer). De gehele zeskamp spelen bij jou in de woonkamer, achtertuin, stamkroeg of verenigingsgebouw? Geen probleem natuurlijk! Het spel waarbij een aantal teams het tegen elkaar opnemen tijdens 6 verschillende spelonderdelen.

 

Airhockey variant samen met een goedkope zeskamp

 

Prijs:

€ 195.00 per dag (incl. BTW)

Duur:

Daghuur, ophalen vanaf 09:30 en terugbrengen tot 17:30.

Op basis van beschikbaarheid is het ook mogelijk om het spellenpakket de volgende ochtend tussen 09:00 en 10:00 terug te brengen tegen een meerprijs van 25%.

 

Transport:

U mag het spellenpakket XXL zelf ophalen en retourneren. Alle spellen kunnen uit elkaar of inklappen en zijn dus makkelijk te transporteren.

Wij kunnen bij beschikbaarheid het spellenpakket ook bij u bezorgen en weer ophalen. Hiervoor worden transportkosten in rekening gebracht op basis van reistijd en afstand.

 

De Spellen:

 

Klompvangen:

Probeer zo veel mogelijk stokken te vangen door middel van een snel reflex. De groep die de meeste stokken heeft gevangen mag zich de winnaar van dit spel noemen. Ook beschikken wij over “Klompvangen”.

 

Reuze ringwerpen:

Ringwerpen is echt iets voor mensen met een goede hand/oog coördinatie. En je zult zien dat het veel moeilijker is dan het lijkt.

 

Airhockey:

Bij ons wordt het spel gespeeld in 2 tegen 2 per tafel, dit maakt het spel nog veel sneller en spannender. Airhockey heeft, anders dan de naam doet vermoeden, niets te maken met de hockeysport zoals die op het veld wordt gespeeld.  Het is een spel dat bestaat uit een tafel, een puck en 4 pods (houten handgrepen) waarmee de puck in de goal geslagen moet worden. Voor 4 personen.

 

Bibberspiraal:Indoor Zeskamp bij Unieke Uitjes

Het welbekende en zenuwslopende spel om geduld en precisie te testen. Beweeg de ring langs de baan zonder deze aan te raken. Raak je hem toch, dan gaat er een zoemer af!

 

Trekbiljart:

Leg de stokken tegen elkaar aan en leg de bal achter in de bak op de stokken. Door beide stokken naar buiten te bewegen, zal de bal naar voren rollen en probeer deze zo ver mogelijk te laten rollen. Laat de bal, als hij terug begint te rollen, in een hole glijden. Degene die het verst komt wint

 

Hoeksjoelen

Ouderwets sjoelen met een twist! je schuift de pucks tegen de schuine wand van de sjoelbak waarna de sjoelschijven op de puntenbaan terechtkomen. schuif precies hard genoeg zodat ze op de 100 punten blijven liggen!

 

Extra informatie:

  • Geen stroomaansluiting benodigd
  • Eenvoudig op te zetten
  • Inclusief instructiebladen

 

 

In goed overleg en op basis van beschikbaarheid kan eventueel ook een andere combinatie van spellen geboekt worden.

Lees meer

Houten luxe XXL Spellenpakket

  • Losse verhuur € 195.00 per dag
  • Ophalen vanaf 09:30
  • Terugbrengen uiterlijk 17:30
  • Volgende ochtend terugbrengen mogelijk in overleg