×
Deze maand uitgelicht: Onze unieke E-Step!
20% korting
Op Ma t/m Vr
met de code:
E-Step 05-24 Direct boeken

Schieten met 5 wapensoorten

Voor de scherpschutters onder ons heeft Unieke Uitjes.nl een Schietsport uitje. Gedurende dit arrangement leer je schieten met verschillende wapensoorten. Misschien wel één van de leukste uitjes momenteel. Een leuke activiteit die zowel binnen als buiten kan worden beoefend. Als je naar Unieke Uitjes komt kun je indoor schieten in onze activiteitenhal. Wel zo fijn als het minder goed weer is en onze hal is ook nog eens verwarmd.

 

De volgende activiteiten worden tijdens het scherpschutters-arrangement aangeboden:

  • – Boogschieten
  • – Kruisboogschieten
  • – Blaaspijp schieten
  • – Luchtbuks schieten
  • – Luchtdrukpistool schieten

 

Wij hebben meer dan 25 schietschijven staan.

 

Tijdens dit veilige en spannende uitje ga je verschillende schietkunsten beoefenen. Onze instructeurs geven een technische uitleg en vertellen een stuk geschiedenis van het betreffende wapen. Wij maken er een kleine competitie van, waarbij er uiteraard een prijs is voor de winnaar, en een poedelprijs voor degene met de minste aanleg. Het leuke van de diversiteit van het aanbod is dat iedereen wel ergens goed in is.

 

Een leuke activiteit voor vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes, familie-uitjes of vriendengroepen. Het gaat om techniek en inschattingsvermogen, en daarbij staat veiligheid voorop. Bij ons op locatie in Laren GLD of bij jou op locatie (indien je voldoende ruimte hebt). Wij hebben ruim voldoende veiligheidsnetten, mobiele stellages en andere middelen om een veilige activiteit te organiseren.

Prijzen:

DuurPrijs p.p.Minimaal aantalWaar
2 uur€ 32.5010 personenUnieke Uitje Laren of Borculo

Prijs is inclusief een pauzedrankje tussendoor.

 

 

Ook op locatie:

Indien u een goede, veilige ruimte heeft, kunnen wij dit arrangement ook op locatie aanbieden. In dat geval worden er transportkosten berekend. Wij nemen alle benodigde materialen mee, inclusief veiligheidsnetten voor achter de doelwitten. Neem vrijblijvend contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden!

 

Schieten met 5 verschillende wapensoorten in de Achterhoek

 

Nieuwsgierig geworden? Bel of mail gerust en vraag naar de mogelijkheden.

 

schieten met 5 wapensoorten

Lees meer

Schieten met 5 wapensoorten

  • € 32.50 per persoon
  • Minimaal 10 personen
  • Inclusief pauzedrankje