×
Deze maand uitgelicht: De Triggers!
20% korting
Op Ma t/m Vr
met de code:
Trigger 06-24 Direct boeken

Elektrische fietsverhuur

Elektrische fietsverhuur vanuit Laren Gelderland in de Gemeente Lochem. Verken de Achterhoek, de Holterberg en de Hanzesteden Zutphen en Deventer op een elektrische fiets (ook wel E-bike genoemd). Een elektrische fiets huren doe je bij Unieke Uitjes. Wij verhuren elektrische fietsen met trapondersteuning in allerlei uitvoeringen van topkwaliteit.  Maak een mooie fietstocht naar Museum More of fiets de kastelenroute.

 

Wij werken samen met het merk Villette, een nog jong merk/bedrijf wat kwaliteit en comfort zeer hoog in het vaandel heeft. Villette fietsen komen uit alle testen naar voren als zeer goed en betrouwbaar. Dit is ook de reden dat Unieke Uitjes de fietsen van het Deventer gevestigde Villette is gaan gebruiken.

 

Zie de elektromotor, die wordt gevoed door een eenvoudig op te laden accu, als een duwtje in de rug waardoor je meer actieradius hebt. je kunt kiezen uit meerdere ondersteuningsstanden.

 

De actieradius van de elektrische fiets ligt tussen de 75 en 125 km. Het bereik wordt beïnvloed door hoe vaak je de motor inzet, de weersomstandigheden, het wegdek, de temperatuur, het gebruik van de versnellingen en jouw eigen gewicht en kleding (luchtweerstand).

 

Je kunt de accu na iedere etappe van de route, in jouw hotel of Bed and Breakfast, even opladen. De oplader kunnen wij meegeven. Soms is het noodzakelijk tussentijds even bij te laden bij echt lange afstanden.

 

Prijzenlijst elektrische fietsverhuur: 

DuurPrijs 
3 uur€ 21.00
1 Dag€ 26.50
Weekend (zaterdag & zondag)€ 52.50
Midweek (maandag t/m vrijdag)€ 105.00
1 Week€ 131.50
2 weken€ 210.00

 

Unieke Uitjes logo

 

 

 

Lees meer

Rijden met een elektrische fiets

  • Vanaf € 21.00 per fiets
  • Eventueel inclusief lader
  • 5 ondersteuning standen
  • Makkelijk en comfortabel