×
Deze maand uitgelicht: De Triggers!
20% korting
Op Ma t/m Vr
met de code:
Trigger 06-24 Direct boeken

Klompvangen en stokvangen

Klompvangen en stokvangen

Klompvangen en stokvangen huren doe je bij Unieke Uitjes! Wij hebben een grote verzameling oud Hollandse spellen. Mooie materialen en een groot aanbod.

 

Wat is er nou leuker dan het reactievermogen testen van jouw collega’s, familie, vrienden en uiteraard  jou zelf? Bij het stokvangen of klompvangen staat er 1 persoon naast het spel die de touwtjes in handen heeft, letterlijk! Wanneer deze persoon aan een van de koorden trekt, zal er een klomp naar beneden vallen. De andere persoon zal zo snel mogelijk de klomp moeten vangen voordat hij op de grond terecht komt. Het is natuurlijk de bedoeling zoveel mogelijk klompen te vangen en degene die de meeste klompen heeft gevangen mag zich winnaar van het spel noemen. Dus wil je klompvangen of stokvangen huren dan kunnen wij met gerust hart onze prachtige materialen aanraden.

Omdat wij naast stokvangen ook klompvangen hebben en de klompen gemaakt zijn gemaakt van zacht schuimrubber is dit spel overal eenvoudig door iedereen te spelen want de vloer kan niet beschadigd raken gezien de zachte materialen.

 

Prijs:

Stokvangen of klompvangen is te huren voor: € 34.25 per dag.

Wilt je meerdere dagen huren? Vraag dan naar onze speciale prijzen.

 

Bijzonderheden:

  • Breedte: 2 meter
  • Hoogte: 2,5 meter
  • Makkelijk te transporteren
  • Inclusief alle materialen
  • Leverbaar met klomp of stok
Stokvangen en Klompvangen huren

Huur klompvangen en stokvangen of andere oud Hollandse spellen bij Unieke Uitjes in de Achterhoek.

 

Wilt je een volledig spelconcept dat door onze spelbegeleiders wordt geleid? Kijk dan eens bij onze indoor zeskamp. Klompvangen en stokvangen kan ook gespeeld worden als onderdeel van een indoor zeskamp.

Lees meer

Kosten:

 

  • € 34.25 per dag