Overnachten

Vlak naast het pittoreske Borculo liggen de Hambroekplassen met als entree dit voormalige Hotel waarover Unieke Uitjes de beschikking heeft sinds oktober 2022. Unieke Uitjes is hier gevestigd om groepsuitjes te organiseren en vervoersmiddelen te verhuren. Ook heeft het voormalig Hotel de beschikking over meerdere hotelkamers. Deze hotelkamers worden aangeboden als groepsaccommodatie, maar worden ook los aangeboden.

 

De groepsaccommodatie bevat 8 kamers voor in totaal 17 personen (1, 2, en 3-persoonskamers) met eigen ruimte met bar en twee kegelbanen. In overleg is de accommodatie uit te breiden tot 10 kamers voor in totaal 22 personen. Voor meer informatie hierover, neemt contact met ons op.

 

 

De kosten zijn vanaf €725,- incl. btw. per nacht in het weekend (€525,- incl. btw. doordeweeks) met een minimum van 2 nachten.

De eindschoonmaak bedraagt €150,- incl. btw.

Op basis van beschikbaarheid bieden we Late Check-out aan tot 16:00 a €150,- incl. btw.

 

 

Ook beschikken we over een kleinschalige camperplaats met uitzicht op het meer en de natuur.
Je hebt beschikking over stroom en water. Er is plek voor 4 campers.
 • icon
  Groepsaccommodatie

  Groepsaccommodatie

  Vlak naast het pittoreske Borculo liggen de Hambroekplassen met als entree dit voormalige Hotel. Deze accommodatie bevat 8 kamers voor in totaal 17 personen met eigen ruimte met bar en twee kegelbanen...

 • icon
  Losse hotelkamer Borculo

  Losse hotelkamer Borculo

  Vlak naast het pittoreske Borculo liggen de Hambroekplassen met als entree dit voormalige Hotel. Overnacht met uitzicht op het natuur- en recreatiegebied het Hambroekplas in onze hotelkamer.  

 • icon
  Camperplaats

  Camperplaats

  Overnacht op onze camperplaats met uitzicht op het natuur- en recreatiegebied het Hambroekplas. Nabij ons pand in Borculo sta je op een grasveld vlakbij de Leerinkbeek en het Hambroekplas.